Start din egen virksomhed

Få inspiration som ny iværksætter

Økonomi og finansiering

Vi vejleder dig om tilskudsmuligheder

Netværk

Vi hjælper med at styrke dit netværk

Vækst

Styrk din virksomheds udvikling

Eksport / Import

Hvordan håndterer du nye markeder

Ring

Vi står klar med sparring og hjælp

Branchenetværk

Fødevarenetværket - Sydvestjyske Smagsoplevelser

Sydvestjyske Smagsoplevelser er et interessefællesskab, der arbejder for at fremme bevidstheden om sydvestjyske kvalitetsfødevarer og kulinariske oplevelser og markere Sydvestjylland nationalt og internationalt. Bag det står lokale virksomheder i fællesskab med Sydvestjysk Udviklingsforum (SVUF), Esbjerg Erhvervsudvikling, Tønder Erhvervsråd, Fanø Erhvervsråd, UdviklingVejen og ProVarde.

I fællesskab har man hidtil skabt madinspirationsbogen "Naturen til bords - en kulinarisk rejse langs Vadehavet og Vesterhavet" samt de årligt tilbagevendende begivenheder Vadehavs Lammefestival, Krondyrfestival og Oyster Trophy Week.

Derudover har man oprettet portalen sydvestjyskesmagsoplevelser.dk og facebook.com/SydvestjyskeSmagsoplevelser hvor man kan læse om events og andre fødevarerelevante nyheder.

Under temaet ”Naturen til Bords – oplevelsesbaseret forretningsudvikling i fødevareerhvervet i Sydvestjylland” arbejdes der videre med opkvalificering af virksomhederne, bl.a. inden for salg og markedsføring.

Fødevarenetværket består af ca. 60 forskellige virksomheder – restauranter, caféer, detail- og engroshandlende og fødevareproducenter.

Hvis du er interesseret i at høre mere om netværket er du velkommen til at kontakte turistchef Colin Seymour på tlf.: 76 52 25 72 / 20 35 42 61 - mail: cojs@provarde.dk eller erhvervschef Lars Buch på tlf.: 76 52 25 53 / 20 35 42 52 - mail: labu@provarde.dk.

Netværk sort hvid.jpg