Skip to content

Iværksætter

Iværksætter

Iværksætter

Sæt ild til din iværksættergnist 

ProVarde er din katalysator til dig, der er iværksætter. At være iværksætter og selvstændig kræver overblik og struktur. Du styrer selv din hverdag, men det betyder også, du selv står for bogføring, salg, markedsføring og alt der i mellem. Du har alle roller i din egen virksomhed. Uanset hvilke udfordringer eller spørgsmål, du står tilbage med, så har ProVarde din ryg. Også selvom du kun er på idéstadiet.

Tilbud til dig som iværksætter

Er du iværksætter, eller går du med en drøm om at blive det? Så har du sikkert et hav af spørgsmål og overvejelser. ProVarde tilbyder 1:1 sparring før, under og efter start af din virksomhed. Uanset branche og virksomhedstype. Uanset hvor langt du er i processen. Og så er det endda gratis. Derudover er ProVarde forbindelsesofficer mellem dig og de private tilbud på egnen. Så hvis du f.eks. mangler hjælp til din forretningsplan, jura, budget, digital markedsføring, salg, eller et helt bestemt projekt, så er du i rette hænder. Det kan også være, du mangler hjælp til en lokalplan eller andre godkendelser. Vi har et tæt samarbejde med Varde Kommune, så vi hurtigt kan sætte dig i forbindelse med de rigtige samarbejdspartnere.

Design uden navn-6

iværksættercafé

Iværksættercafé for elever på Det Blå Gymnasium i Varde.

demoimage44-1-1024x683-1

Iværksættervejledning

Sparring

Iværksættedanmark

Iværksætterdanmark

Workshop og NextStep

Virksomhedsguiden

Virksomhedsguiden

3 opstartsfaser, du skal kende 

Velkommen til “ProVarde Iværksætterpodcast” præsenteret af Nikolaj Chelander Knudsen, hvor vi dykker ned i historierne og erfaringerne fra iværksættere og selvstændige personer i Varde Kommune. Kom med os, mens vi udforsker udfordringerne og succeserne ved at starte og drive en virksomhed i det lokale samfund. Vi vil høre fra et mangfoldigt udvalg af gæster, herunder etablerede virksomhedsejere, upcoming startups og erfarne eksperter inden for forskellige områder.

Vil du vide mere?

Vores erhvervskonsulent Nikolaj Chelander Knudsen er der for dig som iværksætter. Så tag fat i ham, hvis du har spørgsmål, ideer eller andet, du mangler svar på!

Kontakt Nikolaj Chelander Knudsen og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Bliv medlem af Provarde og få alle fordelene

Indmeld dig eller din virksomhed herunder.

Udnyt fordelene ved et medlemskab og meld dig ind i dag.

Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Har du spørgsmål hertil, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også læse om medlemsbetingelserne i vore vedtægter.

Tilmeld nyhedsbrev


Tilmeld nyhedsbrev