Skip to content

Seniorer i arbejde

 

Seniorer i arbejde

 

Hjemmeside_groen

Seniorer i arbejde

Projektet har til formål at skabe betingelser for, at de sidste år på arbejdsmarkedet bliver de bedste – både for de ansatte og de virksomheder, der deltager i projektet. Formålet er desuden at motivere seniorer til at forblive på arbejdsmarkedet længst muligt.

Med en aldrende arbejdsstyrke er fastholdelse af seniormedarbejdere (55+) blevet en central udfordring for virksomheder landet over. At fastholde erfarne medarbejdere er ikke kun vigtigt for at bevare værdifuld viden og erfaring i virksomheden, men det kan også være en økonomisk fordel for både virksomheder og ansatte. Fra forskning ved vi, hvad seniormedarbejdere lægger vægt på, når de skal træffe beslutning om, hvornår de ønsker at forlade arbejdsmarkedet. De ønsker i prioriteret rækkefølge; Fleksible arbejdstider, seniorfridage, godt arbejdsmiljø, tilhørsforhold til virksomheden og kolleger, anerkendelse, at jobbet giver mening og at føle sig nyttig.

Vi ved til gengæld mindre om, hvordan den ansatte og ledelsen i hver enkelt virksomhed, får aftalt, hvordan de sidste år på arbejdspladsen skal tilrettelægges. For at skaffe viden om det og for at kunne udvikle redskaber, der kan hjælpe begge parter, foretager vi interviews og dialogmøder igennem projektet.

Er jeres virksomhed mellem 10 – 500 ansatte og kunne I være interesseret i at høre mere om konceptet og få et besøg af teamet, så kontakt:

Kasper Bech Pedersen – (Udviklingschef) kabe@provarde.dk

Side 1
Side 2
Side 3

Bliv medlem af Provarde og få alle fordelene

Indmeld dig eller din virksomhed herunder.

Udnyt fordelene ved et medlemskab og meld dig ind i dag.

Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Har du spørgsmål hertil, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også læse om medlemsbetingelserne i vore vedtægter.

Tilmeld nyhedsbrev


Tilmeld nyhedsbrev